Kreativna poslovna rješenja d.o.o. (Izdavač portala, dalje: Zoona) ne jamči za točnost, pouzdanost, istinitost, ispravnost ili dostupnost bilo kojeg podatka pohranjenog na ovim stranicama.

Informacije sadržane na portalu Zoona nisu zamjena za profesionalni veterinarski savjet i ne smiju se smatrati osnovom za donošenje odluka o liječenju.

Korištenjem ovog portala podrazumijeva se da ste suglasni da Zoona neće biti smatrana odgovornim za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu. Pregledavanjem i korištenjem sadržaja podrazumijeva se da ste prihvatili dole navedene uvjete korištenja portala.

Svako korištenje portala Zoona podliježe potonjim uvjetima

Portal Zoona (dizajn, koncept, sadržaji, slike) vlasništvo su, ako nije drugačije navedeno, tvrtke Kreativna poslovna rješenja d.o.o., Zagreb (dalje: Zoona).

Sve zainteresirane pravne i fizičke osobe mogu BEZ suglasnosti portala Zoona.hr koristi tekstualne materijale i fotografije, poštujući sljedeća pravila:

Internet portali i stranice

Dozvoljeno je preuzeti: maksimalno prvih 150 znakova iz teksta, kompletan naslov, jednu fotografiju (koja ne smije biti prikazana u dimenzijama većima od 120×120 piksela), obavezno vidljivo navođenje izvora (Zoona.hr) i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta/recepta, neposredno prije ili neposredno poslije preuzetog teksta, objavljeni link ka tekstu ne smije sadržavati “nofollow”

Televizija/radio

Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenja portala Zoona.hr kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice.

Uz preuzete fotografije obavezno je navođenje portala Zoona.hr kao izvora.

Tiskana izdanja

Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenje portala Zoona.hr kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice.

Uz preuzete fotografije, obavezno je navođenje portala Zoona.hr kao izvora.

Napomena

Korištenje materijala uz nepoštivanje bilo kojeg navedenog pravila smatrat će se kršenjem autorskih prava i podliježe zakonskoj odgovornosti. Zoona poduzet će odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj internetskoj stranici bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Svi korisnici portala suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja na ovoj internetskoj stranici te da Zoona neće biti smatrana odgovornim za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja portala Zoona kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove internetske stranice. Zoona zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

Zoona sadrži informacije trećih strana i linkove na druge internetske stranice nad kojima nema nikakvu kontrolu. Takve su informacije označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba. Zoona ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti i ne preuzima nikakvu odgovornost za iste. Online diskusije i ankete djelo su korisnika portala, a točnost navoda koje iznose korisnici ne provjerava stručni tim portala Zoona. Mišljenja izražena u diskusijama i anketama predstavljaju stajalište korisnika portala i ne moraju se podudarati sa stajalištem uredništva portala Zoona.

Internet portal Zoona sadrži informacije o brojnim temama, proizvodima i uslugama vezanim za životinje. Svrha tih informacija nije davanje veterinarskih savjeta ili uputa o upotrebi pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda. Ova internetska stranica ne sadrži potpune veterinarske informacije i načinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene veterinarskog osoblja koje se brine o bolesnoj životinji niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja.

Internet portal Zoona sadrži baze podataka s veterinarskim ordinacijama te drugim specijaliziranim subjektima koji se bave brigom o zdravlju, ljepoti i zdravom životu kućnih ljubimaca i domaćih životinja.

Namjena informacija sadržanih na ovom portalu nije dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim veterinarskim osobljem.

Datum zadnje izmjene 04.09.2019.