Tehnička rješenja i sadržaj:
Sva tehnička i dizajnerska rješenja primjenjena na portal Zoona, osim onih primljenih od naručitelja oglasa, su vlasništvo tvrtke Kreativna poslovna rješenja d.o.o. Odgovornost za istinitost podataka koje sadržava oglas snosi naručitelj oglasa. Naručitelj oglasa jamči da su svi oglasni materijali njegovo vlasništvo ili da ih ima pravo koristiti u oglasne svrhe.

Oglasni prostor
Svaki reklamni sadržaj na portalu Zoona je jasno i nedvosmisleno identificiran. Uz svaki oglas se nalazi sivi pravokutnik unutar kojeg piše “OGLAS”. Klikom na oglasnu jedinicu može se otvoriti internet stranica treće strane nad čijim sadržajem Zoona nema utjecaja. Na portalu se mogu nalaziti Google oglasi koji su naznačeni sa “Ads by Google” nad kojima Zoona nema utjecaja. Zakupljeni oglasni prostor nije moguće ustupiti na korištenje trećim osobama ukoliko nije dogovoreno drugačije. Naručitelj oglasa jamči da na svoje oglasne materijale neće postavljati oznake, logotipe ili promotivne materijale trećih osoba osim ako nije dogovoreno drugačije.

Zoona.hr zadržava svako pravo neobjavljivanja oglasa za koje smatra da nisu istiniti i/ili primjereni ili na bilo koji način ne odgovaraju uređivačkoj politici portala. Zoona isključivo neće objavljivati oglase prema niže navedenim kategorijama:

Ilegalne ili nepoželjne proizvode
Prevarantske, varljive, nedopuštene ili uvredljive materijale
Diskriminacijske oglase
Lijekove koji su na listi HZZO ili lijekove koje je zabranjeno oglašavati prema zakonu RH
Alkohol, drogu ili bilo koja druga opojna sredstva
Bilo kakvu vrstu oružja i/ili vatromet
Cigarete, duhan i/ili bilo koje druge nikotinske proizvode
Kockanje Pornografiju ili sadržaj sličan tome
Oglase sa stroboskopskom animacijom ili animacijom koja može naštetiti vidu korisnika portala
Oglase koji prelaze dogovorene dimenzije oglasne pozicije
Oglase koji prikupljaju privatne podatke ili neke druge karakteristike korisnika

Popusti na oglašavanje
Marketinške agencije ostvaruju 20% agencijskog popusta uz obavezan zakup oglasnog prostora u minimalnom iznosu od 50.000kn godišnje. Dodatni količinski popusti prema dogovoru.
Humanitarne akcije vezane na temu zdravlja – 100% popusta.
Za sva pitanja vezana uz opcije oglašavanja i popuste kontaktirajte nas na 01 63 80 756.

Reklamacije
Reklamacije na objavljene oglase se primaju isključivo u pisanom obliku (pošta, faks, e-mail) i to najkasnije u roku od tri dana od objave oglasa. U slučaju da je za reklamaciju odgovorno uredništvo portala, oglašivaču će se odobriti ponovna objava istovjetnog oglasa bez dodatne naknade

Pogreška nastala zbog objektivnih ograničenja u prirodi medija ili zbog pogrešne pripreme oglasa naručitelja, reklamacije se neće uvažiti.

Plaćanje
Plaćanje se vrši predračunom prije objave oglasa

Zoona zadržava svako pravo da u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga poništi ili ukloni oglasnu jedinicu o čemu će obavijestiti oglašivača sa obrazloženjem odbijanja.
Datum zadnje izmjene: 04.09.2019.