u

Dumovec moli našu pomoć, psi gladuju

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba u Dumovcu zbog teških okolnosti u kojima se nalazi njihova Udruga za zaštitu životinja Anima Dvor, prikuplja hranu za njihovih 130 pasa i osam štenaca. 

Večernji list prenio je njihovu molbu za donacijama pseće hrane. Ukoliko ste u mogućnosti, javite im se na adresu elektronske pošte: prijave@dumovec.hr, u vezi dogovora oko njezina preuzimanja.

Dumovec se našao u problemima zbog smanjenja broja donacija uslijed pandemije korona virusa i izolacije. Na kraju su volonteri ostali izolirani s gladnim četveronošcima.

Za preživljavanje im je neophodno osigurati što veću pošiljku hrane čim prije.

Ukoliko želiš, možeš iskoristiti 15% Zoona popusta na cijeli asortiman na Dalmino web shopu. Prilikom kupovine samo upiši kod: DalminoZoona15. Naši prijatelji iz Dalmina će osigurati BESPLATNU dostavu svih naših narudžbi do Dumovca.

Dovoljno je da prilikom narudžbe za adresu dostave staviš adresu Dumovca: Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba
Franjčevićeva 43, Dumovec.

Ukoliko je narudžba manja od 250 kn, dostava će ti se najprije naplatiti, ali u roku 7 dana će ti iznos od 30 kuna biti vraćen na račun. Dalmino će im odnijeti sve naše narudžbe bez naplate.

PS. Zoona popust ne vrijedi za već snižene i akcijske artikle.

Podijeli

Dižeš gore ili spuštaš dolje?

100 bodova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Životinja koja je napravila kviz: Slavica.

jastreb

Jastreb: tihi ubojica iz zraka

vjeverica

Vjeverica: glodavac koji ne živi samo u Australiji