u

Facebook nagradni natječaj: Osvoji proizvod za sjajnu dlaku i zdravu kožu

Kad ugledaš psa, što prvo primjećuješ na njemu? Da, naravno da je prvo što primjetimo dlaka pasa. Sjajna dlaka privlačna je na prvi pogled još izdaleka, a kad je još meka pod prstima, užitak maženja psa je potpun!

Nažalost naši ljubimci, zbog povećane pojave alergena imaju vrlo učestale poteškoće s alergijama i to im se vrlo često vidi upravo na dlaci i koži. Učestalo češanje, gubitak dlake i drugi problemi s kožom najčešći su razlozi odlaska veterinaru.

Upravo zato u suradnji s Apipetom darujemo tvom ljubimcu dodatak prehrani Apipet Skin koji će mu omogućiti da mu dlaka bude sjajna i meka, a ti ponosni vlasnik koji bezbrižno uživa u dugim ljetnim šetnjama.

O čemu se točno radi? 

Za one koji još ne znaju, Apipet je inovativan dodatak prehrani za pse na bazi propolisa i pčelinje peludi. Potpuno je prirodan što znači da ga tvoj ljubimac može uzimati dugoročno bez nuspojava. U Apipetu Skin dodan je i biotin kako bi se pojačano djelovalo na korijen dlake i zdravlje kože.

facebook nagradni natječaj

Kako do nagrade?

Sve što trebaš napraviti je otići na Zoona Facebook i napisati nam kako znaš da te tvoj ljubimac voli i označiti najvećeg ljubitelja životinja kojeg poznaješ (osim tebe, naravno :). I ne zaboravi zapratiti naš profil, ako ga sluuučajno već ne pratiš.

Poklanjamo jedan ali vrijedan Apipet Skin, a šaljemo ga onom vlasniku čiji komentar kod našeg uredništva izazovu najveći awwwww (što je najteži zadatak u cijeloj priči, jer su nama uvijek svi super :).

Brzo na Face i sretnooooo! Natječaj traje do 20.6. u 23:59.

Podijeli

Dižeš gore ili spuštaš dolje?

67 bodova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Životinja koja je napravila kviz: Slavica.

najmanje pasmine pasa

TOP LISTA: Najmanje pasmine pasa na svijetu

akita

Zoona ljubimci: Tora – japanska akita