u

TOP filmovi o životinjama koje možeš pogledati u karanteni

Trebalo te je zatvoriti u karantenu da uloviš malo vremena i da na red dođu filmovi o životinjama? Donosimo ti našu top listu u kojoj ima nešto klasika i nešto novijih, a idealni su zapravo za cijelu obitelj.

Ostavljeni na Antartici (2006)

Originalni naziv filma je Eight Below, a priča je epska. Prezgodni Paul Walker morao je ostaviti svoje peseke na Antartici i uporno se pokušava vratiti njima, a za to vrijeme peseki pokušavaju preživjeti solo. Pratimo priču na dvije strane svijeta, plačemo i veselimo se. Što reći osim: ako nemaš maramica, sigurno imaš tonu wc papira.

Stari Žućko (1957)

Nemoj da nas korona sve dotuče, a da ti nikada ne pogledaš jedan od najboljih filmova svih vremena – Old Yeller. Film je iz 1957. godine i još je fantastičan. Nama su najbolji filmovi o životinjama koji govore o tome kako kućni ljubimci utječu na život djece i cijele obitelji.

Put rata (2011)

Spielbergovim filmom War Horse ćeš ubiti dva i pol sata, a ovo s karantenom ti je idealna prilika da ga pogledaš. Priča je to o Prvom svjetskom ratu i jednom klincu kojem otac proda konja vojnicima. Film prati životnu pustolovinu tog klinca i njegovog fantastičnog konja.

Crni ljepotan (1994)

Kad smo kod konjića, pitamo se tko ovaj film nije gledao sto puta na HRT-u? Taj film treba opet pogledati i pustit klincima. Crni ljepotan u njemu priča svoju nevjerojatnu životnu priču, kako je mijenjao vlasnike od rođenja, kakav mu je život bio kod siromašnih, o odnosu prema konjima od strane bogataša u Engleskoj 1870-ih te teškim i lijepim trenucima koji čine život.

101 dalmatinac (1961)

Zašto ne pogledati neki crtić? Inače, ova godina kraj filma nije neki tipfeler. Ovaj fantastičan crtani film napravljen je prije 60 godina, a priču o ovim dalmatinerima znaju svi.

Obožavamo ovu pjesmicu iz crtića:

Ako voliš filmove o životinjama, vrijeme možeš prikratiti rješavajući naš Kviz o životinjama na ekranu.

Podijeli

Dižeš gore ili spuštaš dolje?

100 bodova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Životinja koja je napravila kviz: Slavica.

korona kućni ljubimci

Korona virus i kućni ljubimci: vodič za sve vlasnike u karanteni

škotske pasmine

Škotske pasmine pasa: znaš li da ih postoji čak 15?