u

Pravila nagradnog natječaja: Ljubimac mjeseca ožujka

Kreativna poslovna rješenja d.o.o. (dalje: Organizator) raspisuje natječaj “Ljubimac mjeseca ožujka, #pasmjeseca” (dalje: Natječaj)

ORGANIZATOR NATJEČAJA

Kreativna poslovna rješenja d.o.o., Mihanovićeva ulica 40, 10000 Zagreb, OIB: 09811000274

CILJEVI NATJEČAJA

Natječaj se priređuje u cilju promocije portala Zoona.hr te nagrađivanja vjernosti posjetitelja. 

TRAJANJE NATJEČAJA

Nagradni natječaj odvija se od 07.03.2020. 00:01 sati do 31.03.2020. godine u 23:59 sati. 

SUDIONICI NATJEČAJA

U Natječaju mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (dalje: Sudionici).

U Natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Kreativnih poslovnih rješenja d.o.o. i članovi njihovih užih obitelji (roditelj, supružnik, djeca, sestre i braća).

OPIS NATJEČAJA

Natječaj se održava na portalu Zoona.hr, Facebooku i Instagramu.

Sudionici sudjeluju u Natječaju na način da u razdoblju trajanja Natječaja na portalu Zoona.hr objave autorsku fotografiju svog ljubimca i osvoje najveći broj glasova posjetitelja portala do zatvaranja natječaja 31.03.2020. u 23:59 sati. 

NAGRADE

Najkreativnija fotografija nagrađuje se 1 vrećom hranom za pse marke FISH4DOGS po izboru dobitnika, a nudi se izbor objavljen stranici: https://zoona.hr/keksograd-program-vjernosti-za-korisnike/ .

DOBITNICI I PREUZIMANJE NAGRADA

Dobitnik je dužan registrirati se na portalu Zoona.hr i ostaviti svoje osobne podatke (ime, prezime, e-mail adresu). Na portalu Zoona.hr će 10.04.2020. biti objavljen dobitnik natječaja, koji će isti dan biti kontaktiran i obaviješten o isporuci nagrade od strane Organizatora.

Ukoliko Organizator ne uspije sa sudionicima Natječaja ostvariti kontakt i dogovor za isporuku nagrade u roku od 15 dana, dobitnik Natječaja gubi pravo za preuzimanje nagrade.

Dobitniku nagradu može iskoristiti u roku od 60 dana od dana objave dobitnika nagradnog natječaja.

Sudionici koji sudjeluju u Natječaju, kao i dobitnici nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade od onih za koje su se natjecali i osvojili ih u postupku sukladnom ovim Pravilima Natječaja. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora prema dobitnicima.

OBJAVA REZULTATA

Pobjedničke fotografije bit će objavljivane na portalu Zoona.hr, Zoona Instagram i Zoona Facebook profilu. 

AUTORSKA I SRODNA PRAVA

Sudionici Natječaja, izjavljuju da je svaki prijavljeni rad originalno djelo sudionika Natječaja, da nije kopija tuđeg rada te da nisu povrijeđena ničija autorska prava ili prava intelektualnog vlasništva.

Svaki sudionik je suglasan te razumije da će njegovi prijavljeni radovi potencijalno biti korišteni na portalu Zoona.hr, Instagram stranici Zoona i Facebook stranici Zoona.

Sudjelovanjem u Natječaju sudionici i pobjednici Natječaja bezuvjetno prenose na Kreativna poslovna rješenja d.o.o. pravo objave, distribuiranja, reproduciranja i po potrebi prerade svojih radova u promotivne svrhe bez naknade i bez daljnje suglasnosti Sudionika, neograničeno vremenski, prostorno i sadržajno. 

OGRANIČENJA I ODRICANJA

U slučaju promjene izbora nagrada iz objektivnih razloga, o tome će biti donesena posebna odluka. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila.

Sudionik podnošenjem prijave na Natječaj prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Organizator Natječaja ne odgovara za posljedice u slučaju da je sudionik prijavio tuđi rad, odnosno plagijat, a na zahtjev autora će ukloniti svaki takav rad iz Natječaja. Organizator zadržava pravo ukloniti sa stranice sve prijave koje ocijeni neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi, kao i sve prijave za koje postoji opravdana sumnja da nisu originalno autorsko djelo. Ako u bilo kojem trenutku Organizator posumnja u zlorabu mehanike Natječaja isti zadržava pravo isključenja sudionika iz Natječaja. Organizator zadržava pravo dopune Pravila u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja te njihovih sudionika.

Instagram i Facebook nisu ni na koji način povezan s ovim Natječajem. 

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Sudionici u Natječaju sudjelovanjem, odnosno slanjem podataka Organizatoru Natječaja, očituju svoje prihvaćanje ovih Pravila te bez daljnjeg pitanja i odobrenja ovlašćuju Kreativna poslovna rješenja d.o.o. da prikuplja i obrađuje njihove osobne podatke isključivo u svrhu provođenja Natječaja.

Podijeli

Dižeš gore ili spuštaš dolje?

100 bodova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Životinja koja je napravila kviz: Slavica.

istarska koza

Istarska koza – naša ugrožena autohtona pasmina

agility nosework frisbee

Znaš li što je agility, nosework ili frisbee?