u , , ,

Najbogatiji kućni ljubimci svih vremena

Nekim ljubimcima šapa zbilja padne u med. Ovo su najbogatiji kućni ljubimci u povijesti čovječanstva, sve neke fine šapice i jedna kokošja nožica. Da, da, dobro piše…

Gunther IV

Kada je njemačka grofica Karlotta Liebenstein umrla 1991. godine, svom je najdražem ljubimcu Guntheru III. ostavila 80 milijuna dolara. Bogatstvo se u međuvremenu zahvaljujući dobrom ulaganju uvišestručilo, a u njemu sada uživa Guntherov nasljednik, njegov sin, njemački ovčar Gunther IV. Ovaj pas ima vile po Italiji i Bahamima, a kupio si je i Madonninu vilu u Miamiju.

najbogatiji kućni ljubimci

Grumpy Cat

O ovoj internet senzaciji smo već ranije pisali. Mrgudni mačak ima svoj brend kave, film, skoro 3 milijuna pratitelja na Instaču i vrijedi sigurno barem milijun dolara. Neki kažu i do sto milijuna, ali nemojmo pretjerivati.

View this post on Instagram

#maythe4thbewithyou #maythe4thbeawful

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat) on

Najbogatija mačka na svijetu – Blackie

Prema Guinnessovoj evidenciji svjetskih rekorda, najbogatija mačka na svijetu je naslijedila 13 milijuna dolara od svog vlasnika, lovca na antikvitete Ben Rea, koji je umro 1988. godine.

Ova crna maca sigurno nije donosila nesreću.

Chihuahua Conchita

Ovu chihuahu su nazivali najrazmaženijim psom na svijetu. Čak i kad je njena vlasnica umrla 2010. godine, maloj razmaženki je ostalo 3 milijuna dolara i vila u Mijamiju vrijedna više od 8 milijuna dolara. Inače, Conchitu su znali zvati i Šefica, a nosila je bisere, dizajnerske kupaće kostime, Cartier nakit, Louis Vuitton torbice i tako… Blago Conchiti.

najbogatiji kućni ljubimci

Maltezer Trouble

Nakon smrti najbogatijeg maltezera na svijetu, u New York Timesu je objavljena osmrtnica. Naime, Trouble je od svoje bogate vlasnice naslijedio 2 milijuna dolara, a sve do smrti je živio u luksuznoj vili u Floridi. Fora nam je kako je New York Times otkrio kako je pas bio jako razmažen i poznat po tome kako je čak znao i ugristi :).

Pobjednik u kategoriji najbogatiji kućni ljubimci

Po nama je najbolja priča o kokoški imena Gigoo kojoj je medijski magnat Miles Blackwell ostavio 15 milijuna dolara.

Kada je ovaj ekscentrični Britanac otišao u mirovinu, povukao se na selo i počeo uzgajati ovce i kokoši. Nakon smrti, dosta je svog bogatstva dao u dobrotvorne svrhe, ali i svojoj najdražoj pernatoj ljubimici.

najbogatiji kućni ljubimci

Podijeli

Dižeš gore ili spuštaš dolje?

100 bodova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Životinja koja je napravila kviz: Slavica.

instagram nagradni natječaj

Instagram nagradni natječaj: osvoji Pet Secret balzam za šapice svog ljubimca

pčele

Pčele: sve tajne ovih zujalica saznali smo iz pouzdanog izvora