u

Instagram nagradni natječaj: osvoji Pet Secret balzam za šapice svog ljubimca

Zoona.hr i Pet Secret te nagrađuju najboljim balzamom za njegu i zaštitu šapica kojeg smo ikada probali! Kako ga osvojiti za svog kućnog ljubimca? Ma skroz lako, samo odi na Instač i ostavi fora komentar!

Instagram nagradni natječaj

Natječaj traje samo danas, do kraja današnjeg dana, stoga požuri! Sve što trebaš napraviti je napisati nam koje tri riječi najbolje opisuju tvojeg ljubimca i označiti najvećeg ljubitelja životinja kojeg poznaješ (osim tebe, naravno :). Ako ti opis ne stane u tri riječi, slobodno ostavi više komentara, samo svaki put označi drugog frenda. I ne zaboravi zapratiti naš profil, ako ga sluuučajno već ne pratiš.

Poklanjamo tri balzama, a šaljemo ih onima čiji komentari kod našeg uredništva izazovu najveći awwwww.

Pet Secret Aromatherapy balzam za njegu i zaštitu šapica

Popipaj i pogledaj malo jastučiće na šapicama svog pesonje. Jesu li ispucali ili grubi na dodir? To ne smije biti tako, pogotovo kada znamo da je pred nama vruuuće ljeto. Pet Secret balzam će tvom ljubimcu pomoći tijekom ljeta, kada će doći do negativnog utjecaja užarenog asfalta na njih.

Znaš li da je nježna koža jastučića šapa i prostora između njih neprekidno izložena pucanju i stvanju ranica koje će svaki korak učiniti neugodnim za tvog ljubimca?

instagram nagradni natječaj

Sva sreća da nam je rješenje sada nadohvat šapa! Iz Pet Secreta su nam otkrili da Aromatherapy balzam za njegu i zaštitu šapica donosi jedinstven spoj znanstvene i kliničke aromaterapije u sprezi s ljubavi prema životinjama. Pomno odabrana 100 % prirodna kemotipizirana eterična ulja, pčelinji i karnauba vosak, lanolin te ulje jojobe pružaju dugotrajnu zaštitu od agresivnih vanjskih čimbenika, karite i kakao maslac uz ulje badema ublažavaju ispucana područja jastučića i potiču njihovu što bržu regeneraciju, dok eterično ulja palmarose i limunske trave djeluju antibakterijski i sprječavaju razvoj gljivica.

Želimo nježne i zdrave šapice za sve ljubimce! Trk na Instagram nagradni natječaj!

Podijeli

Dižeš gore ili spuštaš dolje?

100 bodova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Životinja koja je napravila kviz: Slavica.

maltezer

Maltezer – pasmina koja ima svog milijunaša

najbogatiji kućni ljubimci

Najbogatiji kućni ljubimci svih vremena