u

SPECIJAL: Njega psa – kako pravilno njegovati svog najboljeg prijatelja

Potražili smo profesionalne savjete i u suradnji s Mare Tomčić, vlasnicom Chop Chop grooming studia priredili vodič o njezi tvog kućnog ljubimca. Ukoliko samostalno njeguješ svog psa, provjeri činiš li to pravilno ili si olakšaj kućni tretman našim savjetima. Ukoliko svog psa redovito vodiš na grooming tretmane, moraš nastaviti njegu kod kuće između tretmana. Pokaži nam svog njegovanog kućnog ljubimca i osvoji vrijednu nagradu.

salon sisanje psa

Grooming tretman – vodič za neznalice

Vlasnica profesionalnog grooming studia otkrila nam je sve detalje grooming tretmana i trikove za njegu četveronožnih dlakavaca. Više informacija potraži na linku.

kupanje psa

Kupanje psa

Kupanje psa je vrlo važan dio njege tvog ljubimca. Saznaj kako i gdje to obaviti bez stresa i bježanja uplašenog ljubimca iz kupaonice. Više informacija potraži na linku.

jack russel terier

Pseća higijena

Saznaj kako održavati posebno osjetljive dijelove tijela svog ljubimca. Kvalitetno njeguj njegove oči, uši, zube, šape i nokte. Više informacija potraži na linku.

pas

Kako prepoznati zapuštenog psa

Posluži se šalabahterom za vlasnike pasa s najvažnijim informacijama o njezi ovih kućnih ljubimaca. Provjeri razliku između njegovanog i zapuštenog psa. Više informacija potraži na linku.

Nagradni natječaj – osvoji nagradu

Bilo bi baš super da tvoj ljubimac dođe u ruke profesionalaca i isproba grooming tretman na svojoj dlaci, zar ne? Sudjeluj u nagradnom natječaju, objavi fotku svog ljubimca i pobrini se da dobije najviše glasova za ljubimca mjeseca. Sve o nagradnom natječaju za psa mjeseca potraži na linku.

Podijeli

Dižeš gore ili spuštaš dolje?

100 bodova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Životinja koja je napravila kviz: Slavica.

pas

Kako prepoznati zapuštenog psa

jack russel terier

Pseća higijena – kako održavati oči, uši, zube, šape i nokte