u

Top 10 instagrama koje moraš zapratiti

Najpopularnija osoba na Instagramu u 2019. godini je nogometaš Christiano Ronaldo, koji broji čak 188 milijuna pratitelja diljem svijeta. No osim sportaša, populanih pjevača i glumaca, vrlo velik broj pratitelja imaju i poneki kućni ljubimci. Donosimo listu najpopularnijih i najzabavnijih Insta profila s kojima će tvoj feed postati najslađi ikada.

1. Jiffpom

Najveća životinjska Instagram senzacija. Ovaj Pomeranac ima 9.5 milijuna pratitelja. Nije ni čudo, pošto je nemoguće sladak i izgleda poput plišane igračke. Slava mu je omogućila broje suradnje s poznatim osobama (pojavljuje se i u spotu Katy Perry “Dark Horse”), ima gostujuće uloge u filmovima i serijama, naravno da ima i knjigu, kalendar i web shop. Nije neki celeb bez pokrića, Jiffpom drži dva Gunessova rekorda – najbrže je otrčao 10 metara na stražnjim nogama te 5 metara na prednjim.

https://www.instagram.com/p/CEqysY0FcVU/?utm_source=ig_web_copy_link

2. Doug The Pug

Izrazito duhovit i zabavan profil najpoznatijeg Mopsa na svijetu. Doug The Pug ima 3.8 milijuna pratitelja na Instaču, 6 milijuna lajkova na Fejsu i više od 250.000 pratitelja na You Tube-u, poznaje hrpu celebova, a ima i svoju liniju proizvoda za životinje i ljubitelje životinja.

View this post on Instagram

“Do my puppy dog eyes work on u?” -Doug

A post shared by Doug The Pug (@itsdougthepug) on

3. Grumpy Cat

Najnamrgođenija Insta zvijezda sa 2.7 milijuna obožavatelja. Vrhunac popularnosti je dosegla 2012. godine kada počinje viralno širenje brojnih memeova s njenim likom i urnebesnim ciničnim formama. Pratitelji su obožavali taj zločkast izraz lica na svim društvenim medijima, imala je 283.000 YouTube pratitelja i gotovo 8.5 milijuna lajkova na Facebooku. Nažalost, izgubila je svih 9 života i uginula u svibnju, a iza nje ostaju brojni ljubitelji i zavidna karijera.

4. Lionel The Hog

Lionel je bodljikavi afrički jež sa nježnom i pomalo avanturističkom osobnošću. Lionel živi, uživa i putuje sa svojom vlasnicom, a njihove dogodovštine prati više od 139.000 pratitelja.

5. Marnie the Dog

Jedna od najstarijih živućih Instagram zvijezda je ova preslatka Shih Tzu pesica. Ima tipičan život prave zvijezde: svoj put je započela na ulici i proživjela sve od groznih životinih uvjeta i odbacivanja zbog tjelesne mane (Marnie neprestano visi jezik iz usta) do pronalaska predivnih vlasnika i ljubavi svojih obožavatelja diljem svijeta. Nedavno je proslavila svoj 18. rođendan s više od 1.9 milijuna pratitelja.

https://www.instagram.com/p/CByS3AagpkM/?utm_source=ig_web_copy_link

6. Juniper The Fox

Imati lisicu za kućnog ljubimca nije preporučljivo. To ističu i vlasnici prekrasne Juniper na njenom Instagram profilu. Juniper je uzgajana u zatočeništvu i bila je namijenjena za krzno. Spasila ju je njena obitelj koja objavljuje razne Juniperine nepodopštine, a ne može je pustiti u divljinu zbog toga što nije sasvim divlja životinja. S druge strane Juniper je dovoljna divljakuša za razne kućne katastrofe koje oduševljavaju čak 2.9 milijuna njenih pratitelja.

View this post on Instagram

Juniper taking a bubble bath

A post shared by Rose (@juniperthefoxx) on

7. Pumpkin The Racoon

Još je jedna životinja postala Instagram zvijezda nakon što je spašena i udomljena od ljudi. Ovaj rakun pao je s drveta u dvorište svoje obitelji kao beba, a udruge za spašavanje divljih životinja mu nisu mogle pomoći. Danas je na Instagramu dokumentiran njegov život i pustolovine s njegovim najboljim prijateljima psima, koje prati 1.9 milijuna pratitelja.

8. Jill the Squirrel

U opisu ovog profila kojeg prati 631.000 pratitelja stoji kako je Jill spašena nakon uragana u SAD-u, boji se usisivača, stručnjak je za parkour te vegeterijanac koji obožava salvete.

https://www.instagram.com/p/CDrsq3SFtxo/?utm_source=ig_web_copy_link

9. Reagan The Doodle

Priča o predivnom prijateljstvu započela je onog trenutka kada je jedna obitelj sa svojim ljubimcem Labradoodleom posvojila malo dijete. Danas su taj klinac i pas najbolji frendovi i objavljuju predivne fotke njihova odnosa i zabave. Njihove odjevne kombinacije prati više od 500.000 ljudi.

https://www.instagram.com/p/CFNQiT9Hula/?utm_source=ig_web_copy_link

10. Hamlet The Piggy

Ova Insta svinjica najpoznatija je po izraženom modnom ukusu i kao heroj koji je pomogao svojoj vlasnici u liječenju napadaja kao terapijska životinja. Hamlet ih može osjetiti prije no što nastupe i upozoriti vlasnicu te mirno biti uz nju kada se osjeća loše. Osim što pomaže pri održavanju zdravlja svoje vlasnice, Hamlet uveseljava svojih 300.000 pratitelja.

View this post on Instagram

Nosey neighbors be like.

A post shared by Hamlet (@hamlet_the_piggy) on

Podijeli

Dižeš gore ili spuštaš dolje?

100 bodova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Životinja koja je napravila kviz: Zoona.

morski pas

Video: Super crtić o jezivim morskim stvorenjima

francuski buldog

Biraj: Najbolje ime za psa u 2019. godini?