u

Instagram analiza najpopularnijih životinja

Priznaj da ti Instagram služi za višesatno gledanje slatkih životinjica. Nemaš se čega sramiti, osim ako još ne pratiš naš Zoona.hr Instagram profil. Luđaci s portala TrueTrevel su si uzeli malo vremena i prebrojali sve one silne hashtagove da vide koje su to najpopularnije životinje. Totalno su u pravu, netko je to trebao napraviti ;).

Instagram rezultati – top lista

Kad se sve zbroji i oduzme, najviše hashtagova na Instagramu imaju PSI. #dog je upotrijebljen 138.672.934 puta.

Mace nisu daleko, ali opet drže drugo mjesto (znamo da one s tim nikako nisu zadovoljne). #cat je upotrijebljen 117.668.890 puta.

Mačke i psi kao dvije napopularnije životinje na Instagram platformi imaju 100 milijuna postova više nego treća najpopularnija životinja – konji.

#horse ima 17.088.049 postova.

Četvrto mjesto je totalno iznenađenje. 16.028.908 postova je posvećeno kokošima. Okej, ima među njima puno recenzija restorana ili pohvala ukusnim obrokom, tako da baš ptica ima 13.031.395.

Instagram – najpopularnije životinje

Da te do kraja informiramo, ovo je top lista životinja koje su najpopularnije na Instagramu:

1. Jiffpom

Tko još ne zna za pomeranca koji ima 9.5 milijuna pratitelja. Nije ni čudo, pošto je nemoguće sladak i izgleda poput plišane igračke. Redovito je prisutan u medijima, gostuje u spotovima poznatih, ima svoj web shop i dva Gunessova rekorda – najbrže je otrčao 10 metara na stražnjim nogama te 5 metara na prednjim.

https://www.instagram.com/p/CC-pTn2Fin9/?utm_source=ig_web_copy_link

2. Doug The Pug

Ovo je samo najpoznatiji Mopsa na svijetu koji ima samo 3.8 milijuna pratitelja na Instaču, 6 milijuna lajkova na Fejsu i više od 250.000 pratitelja na You Tube-u. Frend si je s brojim celebovima, a ima i svoju liniju proizvoda za životinje i ljubitelje životinja.

3. Lionel The Hog

Lionel je avanturistički afrički jež čije dogodovštine prati više od 140.000 pratitelja.

https://www.instagram.com/p/CDaLRCKHS0i/?utm_source=ig_web_copy_link

4. Juniper The Fox

Juniper je uzgajana u zatočeništvu i bila je namijenjena za krzno, sve dok je nije spasila njena obitelj koja objavljuje razne Juniperine nepodopštine. Ova je lisica totalna divljakuša za razne kućne katastrofe koje oduševljavaju čak 2.9 milijuna njenih pratitelja.

View this post on Instagram

Juniper taking a bubble bath

A post shared by Rose (@juniperthefoxx) on

5. Pumpkin The Racoon

Ovaj rakun pao je s drveta u dvorište svoje obitelji kao beba, a udruge za spašavanje divljih životinja mu nisu mogle pomoći. Sva sreća, jer je danas na Instagramu dokumentiran cijeli njegov život i pustolovine s njegovim najboljim prijateljima psima. Prati ih samo 1.9 milijuna pratitelja.

Podijeli

Dižeš gore ili spuštaš dolje?

100 bodova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Životinja koja je napravila kviz: Slavica.

životinjski horoskop

Životinjski horoskop – što su zvijezde odredile za tvog ljubimca u rujnu

međunarodni dan strvinara

5. rujna – međunarodni dan strvinara