u

Životinjski horoskop – što su zvijezde odredile za tvog ljubimca u rujnu

Životinjski horoskop u rujnu donosi brojna iznenađenja po znakovima iako generalno sve ljubimce očekuje smanjenje energije (pogotovo krajem mjeseca). To će pokazati psima i mačkama da neke stvari u životu jednostavno moraju pustiti i da ne moraju uvijek biti u centru svakog zbivanja. Za mačke će zbog toga kraj rujna biti posebno težak.

Životinjski horoskop za znak ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Nešto te ful zanimljivo čeka 6. rujna, ali ćeš se možda osjećati toliko umorno da nećeš imati volje ni za mahanje repićem. Zapamti: ne moraš ti uvijek iskopati najveću rupu, naganjati najdalje mačku ili uloviti svaku lopticu. Nije baš uvijek potrebno u sve uložiti maksimum energije. Bolje biraj svoje bitke, pogotovo u rujnu.

Sad Dog GIF by memecandy - Find & Share on GIPHY

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Životinjski horoskop ti je naklonjen dok god se ti ponašaš kako treba. Da, vlasnici će te stalno zanemarivati i rješavati neke svoje ljudske probleme, ali nije rješenje da pojedeš najskuplje cipele koje imaju. Ljudi ovih dana imaju raznih problema i možda ih rasturena rola wc papira neće razveseliti kao prije. Ne brini, još si najslađi ljubimac na svijetu, oni to znaju.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Vrijeme je da postaviš neke granice u svojim odnosima s drugim ljudima i ljubimcima. Ukoliko te neke individue iscrpljuju (ma koliko nogu imale) – moraš se maknuti iz toksične okoline. Puno ćeš pažnje dobivati oko 5. rujna, tako da je moraš dobro iskoristiti. Poslastice će na početku mjeseca doslovce padati s neba.

Životinjski horoskop za znak rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Napetost koju osjećaš će popustiti do sredine mjeseca. Izbjegavaj društvo i radije se povuci u sebe. Svu svoju energiju potroši na to da si udovoljiš. Igraj se s najdražim igračkama, ako si mačka – kvalitetno izgrebi svoju grebalicu i svakako puno spavaj. Chillaj u rujnu, to ti zvijezde kažu.

Cat Problems GIF by Cheezburger - Find & Share on GIPHY

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Osjetit ćeš pad samopouzdanja, no nemoj dozvoliti da te preuzme. Nabaci gard i zatraži pažnju koju zaslužuješ. Kako to postići? Pa ti to znaš nabolje. Daj šapu, lezi, trepći slatko, zijevaj i spavaj u superslatkim pozama. Neka tvoje fotke zauzmu cijelu memoriju u mobitelu. Budi ne-o-do-ljiv kućni ljubimac!

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Životinjski horoskop ti u rujnu garantira brojna iznenađenja i super doživljaje. Otvori svoje malo srce svim novim situacijama, jer se u njima kriju fantastične stvari. Mjesec je kao stvoren za romantiku, flert, nježna njuškanja u šetnji i zagonetne poglede. Ljubavniče, vani te čeka netko stvoren za tebe.

Vaga (23. rujna – 22. listopad)

Cijeli ovaj mjesec je ionako posvećen tebi (kao i godina, budimo realni). Uživaj u slavljeničkim poslasticama, ali nije vrijeme za opuštanje. Uskoro će blagdani, a znamo koliko je teško skinuti koju kilu više u siječnju. Ukoliko ipak malo pretjeraš, samo napufkaj krzno malo više i nitko neće ni primijetiti.

Cat Week GIF - Find & Share on GIPHY

Škorpion (23. listopad – 21. studeni)

Vrijeme je da se suočiš sa svojim najdubljim strahovima. Bez obzira je li to mrak, susjedov pas ili neka čudna igračka. Riješi se demona koji ti zagorčavaju život i ne dozvoljavaju ti da živiš punim plućima. Iskoristi mrak za lizanje prepona u miru (bez onih čudnih pogleda vlasnika), pokaži zube toj beštiji iz ulaza do i strgaj zubima igračku koju mrziš. Ti možeš sve!

Životinjski horoskop za znak strijelac (22. studeni – 21. prosinca)

Padat će ti samo vrhunske ideje na pamet, začudit ćeš se koliko kreativan možeš biti. Misliš da je dobro promijeniti drevnu rutinu i od sada ići van u tri ujutro? Zašto ne? Probudi svoje vlasnike i ne daj se smesti ukoliko te gađaju jastukom. Znamo koliko uporan možeš biti. Samo ih podsjeti kako skupe tepihe imaju.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Pozitivne promjene su na vidiku, dostići ćeš svoj chi već sredinom mjeseca. Meditacija i joga neka budu u tvom fokusu, vrijeme je da usavršiš svoju pseću pozu. Neki će misliti da spavaš po cijele dane, ali to uopće nije istina. Ti dobro znaš da razmišljaš o važnim stvarima i imaš zatvorene oči usput.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Činit će ti se da vlasnici ne čuju tvoje mjaukanje i lajanje, ali će taj osjećaj brzo proći. Možda će te upravo to potaknuti na kreativno razmišljanje i nove ideje o tome kako je najbolje komunicirati s ljudima. Da, ti si jednostavno predobar ljubimac i vrijeme je da te se više cijeni. Sakrij daljinski, pa ga “pronađi” nakon sulude trodnevne potrage. Bit ćeš heroj mjeseca!

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Vrijeme je za dramu. Kiša je premokra, krevet je pretvrd, češkanje je preslabo. Kukaj, zavijaj, mjauči – što god treba. Ti zaslužuješ samo najbolje na ovom svijetu. Ti si najslađe, najzločestije i najsmrdljivije biće na svijetu. Ništa manje od savršenstva nije dovoljno dobro.

Dog Gif GIF by JustViral.Net - Find & Share on GIPHY
Podijeli

Dižeš gore ili spuštaš dolje?

100 bodova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Životinja koja je napravila kviz: Slavica.

orangutani

VIDEO: Orangutani uče bojati se zmija

instagram

Instagram analiza najpopularnijih životinja