u

VIDEO: Jedan dan u životu psa

Pronašli smo fora video u kojem je prikazan jedan dan u životu psa. Iako to nije neki napet i spektakularan film, zapravo je odličan primjer toga kako izgleda prosječan dan s ljubimcem, odnosno što sve ljubimcu treba pružiti na dnevnoj bazi.

Ovaj video je odličan za vlasnike koji već imaju psa, jer je baš nekako opuštajuć i podsjeća te na sve stvari koje radiš sa svojim dlakavcem. One obične stvari poput pseće higijene, jutarnjeg maženja, odlaska u šetnju ili pripreme za spavanje su totalno fora kad voliš svog ljubimca i ti zapravo uživaš u njima.

Za one koji razmišljaju o tome da nabave ljubimca, ovo je odličan pregled stvari koje ćeš morati svaki dan utrpati u svoj raspored kako znaš i umiješ. Ovo je osnova na koji idu još brojne druge obveze: odlasci veterinaru, igranje s psom, mentalna stimulacija i učenje, socijalizacija i igranje s drugim psima i ljudima te još mnogo toga.

Jedan dan u životu psa koji je prikazan u videu je jedan dan odraslog psa. Život sa štencem je sve ovo ful ubrzano, plus hrpa malih nezgoda :).

Ako ti je već ovaj video totalna tlaka, onda možda još nisi spreman postati vlasnik. Tek kada si u tome sto posto, možeš početi razmišljati o kupnji ili udomljavanju. Obećajemo ti da ćeš se na sve ovo brzo naviknuti i da će ti briga o psu postati sastavni dio rutine.

Oprosti ako smo ti spojlali video, sada ćemo zašutiti i pustiti te da gledaš u miru:

Podijeli

Dižeš gore ili spuštaš dolje?

100 bodova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Životinja koja je napravila kviz: Slavica.

buhe kod pasa

Buhe kod pasa – kako ih prepoznati i kako ih se riješiti

vitamini za mačke

Vitamini za mačke: treba li ih koristiti?