u

Najbolji spotovi u kojima se pojavljuju životinje

Voliš mjuzu i životinje? Nema frke, ovo su najbolji spotovi u kojima su zvijezde razni dvonošci i četveronošci. Ima i mjuze i životinja za svačiji ukus.

OutKast – Ms. Jackson

Peseki, mace, pa čak i sova – pjevaju u ovom spotu. Možeš li izbrojiti koliko se ukupno životinja pojavljuje? Ostavi komentar na dnu članka – točan odgovor nagrađujemo.

OK Go – White Knuckles

Hrpa super istreniranih pasa koji izvode najzabavnije trikove, pojavljuju se u ovom spotu.

Ističe se predivni border collie koji se smatra najpametnijom pasminom. Mogu zapamtiti imena 1000 predmeta, tako da im nije teško naučiti koreografiju za jedan spot.

Weezer – Island in the Sun

Nema koga nema u ovom spotu i ne zna se tko je najslađi. Nama je najupečatljiviji medo.

Znaš li da su medvjedi postali igračke 1907. godine, kada predsjednik Theodore Roosevelt nije htio upucati malu bebu medvjedića? Ili da su medvjedi jako pametne životinje koje znaju čak i kotrljati kamenje kojima zatvaraju ulaz u duplju u kojoj spavaju?

A sada… spotovi za mačkoljupce:

Best Coast – “Crazy For You”

Mačke u ovom spotu su naprosto genijalne. Kostimi su im super fora, pogotovo kapa i prsluk na onoj mački u sceni s mačjoj metvicom.

Samo dobro istrenirano oko će primijetiti da ta mačka nema rep. Bez brige, nije joj ga nitko odrezao. To je manska mačka koja se ponaša kao pas. Čak i lovi lopticu!

Holy Fuck – “Red Lights”

Ljubitelji mačaka, evo još jedne poslastice za vas. Mačke su totalne face u ovom spotu – rokaju po bubnjevima i jure u automobilu.

Podijeli

Dižeš gore ili spuštaš dolje?

100 bodova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Životinja koja je napravila kviz: Slavica.

piranja

Piranja – fora činjenice o ne baš fora ribi

opasnosti za mačke

Skrivene opasnosti za mačke