u

SuperSuper Kul KulKul Kul MwaMwa

Najluđe stvari za životinje koje možeš naručiti preko AliExpress-a

AliExpress nudi hrpu toga za životinje, a mi smo odabrali najluđe stvari koje ti sigurno trebaju :). Svi koji vole online kupovinu ne mogu se smatrati stručnjacima u tom polju ako nisu naručivali putem Alija. Svi ga volimo jer je tamo puno toga jeftinog, ima prezabavnih stvari i osiguran je čitav lunapark doživljaja dok čekaš svoj paketić. Ovo nije reklama, samo smo fanovi.

Elegantna pelena za perad

aliexpress
Izvor: AliExpress, proizvod na linku

Tražiš pelenu za svoju patku koja je ujedno i modni dodatak? Nema problema, na Aliju se nude pelene tregerice u najmodernijim uzorcima za sve veličine pernatih ljubimaca. Tigraste tregerice za piceka, plavi cvjetići za kokošku i crveni za patku ili gusku.

U opisu proizvoda stoji kako su od pamuka i vodootpornog materijala, dizajnirane s eleastičnom gumicom koja osigurava ugodno nošenje.

Sadrži i mali džepić u koji se mogu spremiti maramice ili vatice.

Cijena je od 6.25 do 28.50 dolara. Dostava je 1.68 dolara, a sad je na akciji 50%. Ima tek osam srčeka, tako da nismo sigurni u legitimnost ovog prodavača, ali vjerujemo da te nasmijalo.

Kostim za guštera u obliku morskog psa

aliexpress
Izvor: AliExpress, proizvod na linku

Ne želiš se i ove godine dovesti u situaciju da kupuješ poklon za rođendan svoju bradatu agamu u zadnji čas? Uvijek se sve svede na neke nove ukrase u terariju ili poslasticu?

Neka tvoj gušter zasja u kostimu morskog psa koji će zasigurno odgovarati njegovoj konstituciji, pošto dolazi u tri veličine. Nesumnjivo će istaknuti njegovu liniju tijela i dati mu mačo, a opet zabavan look.

Neki korisnici tvrde da je materijal dobar, nekima je užasan. Ima prosječnu ocjenu 4.0 i tek 21 narudžbu. Svi znamo da je to još nesigurna brojka za Ali narudžbe.

Cijena je od 6 do 13 dolara, a dostava je besplatna za Hrvatsku.

AliExpress must: Vodilica za kornjače

aliexpress
Izvor: AliExpress, proizvod na linku

Dosta ti je trčanja za svojom kornjačom u šetnji i da svaki vaš izlazak izgleda kao trening Života na vagi? Vrijeme je da tvoja kornjača nauči hodati uz nogu i ponašati se kako spada. Brnjicu nismo još našli, nadamo se da će je brzo napraviti.

Ova vodilica košta 1.99 dolara, a dostava je za našu zemlju 0.18 dolara. Ima tek 46 narudžbi i 103 srčeka. Nema puno recenzija, prosječna ocjena je 4.1. Navodno je prevelika.

Kostim pauna za mačke

aliexpress
Izvor: AliExpress, proizvod na linku

Izvedba ove ludorije je zapravo skroz super, svaka čast proizvođaču. Mace se ionako vole praviti važne, baš kao i paunovi. Ako kupiš ovaj proizvod, molimo sliku dolje u komentare. Macu u ovome objavljujemo na naslovnici portala.

6 luđaka je do sada kupilo ovaj kostimić, košta 6.58 dolara i dostava je besplatna. Zapravo smo se predomislili. Javi nam da želiš ovo obući svojoj maci i mi ćemo ti kupiti paunovski kostim.

Reflektirajući prsluk za kokoš

aliexpress

Čuvajte nas, pazite nas jer znakovi su premalo. Zaštitite svoju kokoš/ patku ili drugu perad u prometu.

Osim toga, ovaj proizvod je kostim i atraktivna haljina koja štiti od predatora (službeni opis proizvoda). Valjda bi se lisica prestrašila koke u prsluku, jer je ipak službeno lice.

Košta samo 3.71 dolar, a dostava je besplatna. To je itekako iskoristilo onih 8 genija koji su proizvod naručili.

AliExpress top fotke kupaca – zečje uši

aliexpress
Izvor: AliExpress, proizvod na linku

Ovaj proizvod kojim tvoj kućni ljubimac postaje Playboy zeko je skroz simpač, ali pravo otkriće su slike kupaca koji su prozvod stavili svom kućnom ljubimcu. Od sarkastičnih izraza lica mačaka do tupih pogleda čivava, za galeriju urnebesa samo klikni na link ispod slike i uživaj.

AliExpress pobjednik – kaciga za kokoši

aliexpress
Izvor: AliExpress, proizvod na linku

1.47 dolara

0 dolara dostave

313 narudžbi

4.6 prosječna ocjena

Slike u komentare, preklinjemo!

Podijeli

Dižeš gore ili spuštaš dolje?

100 bodova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Životinja koja je napravila kviz: Slavica.

repić

ANKETA: Biramo najslađi životinjski repić

opasne biljke za kućne ljubimce

PAZI! Ovo su opasne biljke za kućne ljubimce