u

Igračke za hrčka – što možeš nabaviti na Ali Expressu

Igračke za hrčka zabavit će tvog ljubimca dok boravi u kavezu. Možeš ih napraviti (samo pazi na materijale, da nije nešto što će hrčak izgristi sa svojim zubićima ili se ozlijediti) ili pak jeftino nabaviti s Ali Expressa (ili nekog drugog web shopa).

Igračke za hrčka – ideje

Najčešće se po kavezima mogu pronaći razne cijevi za provlačenje. Hrčci se stvarno vole skrivati i ludirati u njima. Te cijevi su najčešće plastične ili kartonske. Nama se sviđa cijev s prozorčićima koja je zapravo klackalica:

Igračke za hrčka
Izvor: Ali Express

Najdraža igračka gotovo svih hrčaka je kolut za trčanje. Tebi možda neće biti toliko drag ukoliko kavez držiš u sobi u kojoj spavaš (a noću hrčci najviše vremena provode na kolutu). Umjesto klasičnog koluta možeš hrčku uzeti vrteći tanjur:

igračke za hrčka
Izvor: Ali Express

Odlična ideja su drvene igračkice, odnosno one od prirodnih materijala. Ljuljačke, užad, stepenice ili lojtre će biti jako zanimljive tvom ljubimcu (a izgledaju vrlo dekorativno):

igračke za hrčka
Izvor: Ali Express

Kad tvoj hrčak boravi izvan kaveza i dok se družite, možeš ga staviti i u labirint s nekoliko slijepih ulica i nagradom na kraju puta:

igračke za hrčka
Izvor: Ali Express
Podijeli

Dižeš gore ili spuštaš dolje?

100 bodova

Životinja koja je napravila kviz: Slavica.

suha koža kod pasa

Suha koža kod pasa

izložbe pasa

Izložbe pasa – što moraš znati o njima