u

Zoona.hr slavi 1. rođendan

Op! Op! Već je toliko prošlo? Zoona.hr slavi 1. rođendan? Voliš čitati o životinjama kod nas na Zoona.hr? U čast svim našim glavnim akterima priča: gmizavcima, dvonošcima, četveronošcima, letačima, plivačima i inima, u mjesecu slavlja se prisjećamo najčitanijih životinjskih priča.

Zoona.hr slavi i nagrađuje

Osim najboljih priča idu i neke nagrade? Kako? Gdje?

Ma na našim društvenim mrežama. Zaprati nas na Facebooku i Instagramu, iako sumnjamo da već nisi. Osigurali smo brojne nagrade za ljubimce, a na tebi je samo da nas pratiš i osvojiš nešto za svog najboljeg prijatelja.

Mi volimo i kada ti objavljuješ na našem portalu, jer te za svaku objavu nagrađujemo. Evo kako:

1. Zoona.hr pokloni u obliku popusta

Trebaš nešto za svog ljubimca i želiš dostavu na svoju kućnu adresu? Ma nema problema. ISKORISTI 15% Zoona popusta na cijeli asortiman na Dalmino web shopu. Prilikom kupovine samo upiši kod: DalminoZoona15.

Da, tako je lako. Prilikom narudžbe ukucaš kod i 15% popusta ti se automatski obračunava. Popust ne vrijedi samo za već snižene i akcijske artikle. Supač, zar ne?

zoona pokloni

2. Zoona pokloni u Keksogradu

Objavi neke slike, video materijale, ankete, kvizove i sudjeluj u nagradnim natječajima. Tema može biti bilo koja, samo da je vezana uz životinjsko carstvo. Dovoljno je registrirati se (samo jednom u životu ;)) i kroz svoj profil možeš sav kreirati sadržaj. Daj objavi neku sliku ili video svog ljubimca!

Za svaku aktivnost na portalu osvajaš keksiće koje možeš mijenjati za nagrade koje odabireš u nastavku. Nagrade možeš naći u Keksogradu, klikom na link.

Kako se objavljuje sadržaj?

  1. Klikni na gumbić OBJAVI koji se pojavljuje u lijevom kutu ispod logotipa na samom vrhu naslovnice:
zoona pokloni
Kada klikneš na OBJAVI, otvara ti se padajući izbornik. Tu izabereš hoće li to biti fotka, video ili nešto treće!

2. Kada složiš sve ono što želiš objaviti, klikni za objavu i malo pričekaj da ti je naš administrator jazavac odobri. Ako on vidi da je sve ok, tvoj rad ide na naslovnicu, FB i IG stranicu, a ti dobivaš nagradne keksiće u svoju košaricu.

zoona pokloni
Ovo su sve formati koje možeš objaviti

Hvala svim čitateljima!

Hvala ti što nas pratiš, objavljuješ, lajkaš. Mi ćemo se truditi biti još bolji, zanimljiviji i zabavniji. Cilj nam je svima isti: da se educiramo o životinjama i da obožavamo naše kućne ljubimce!

Podijeli

Dižeš gore ili spuštaš dolje?

100 bodova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uključena je moderacija komentara. Potrebno je određeno vrijeme da se pojavi vaš komentar.

Životinja koja je napravila kviz: Slavica.

zašto kućni ljubimci ne vole kišu

Zašto kućni ljubimci ne vole kišu?

toy pudla

Toy pudla Coco – prava Instagram zvijezda