u

David Beckham dijeli videa u kojima pokazuje kako trenira svog ljubimca

David Beckham engleskog koker španijela doveo je u svoju obitelj 2018. godine. Nazvali su ga Fig, a od tada je on zvijezda društvenih mreža, baš kao i ostatak njegove slavne obitelji.

Nama je totalno super video u kojem uči Figa kako dati peticu. Klikni za link na Instaču.

Želiš i ti dobro utreniranog psa? Postoji više načina kako dresirati psa: možete se upisati na trening poslušnosti u nekoj školici, možete unajmiti trenera koji će s vama raditi individualno ili se pas može dati treneru na vježbu neko određeno vrijeme. S druge strane, puno vlasnika vrlo uspješno odradi dresuru i samostalno. Vidi samo kako to jednostavno radi David Beckham.

Kako dresirati psa – potrebna oprema

Za dobar trening zaista ne trebaš puno toga. Osnovna stvar je ogrlica i vodilica, a svakako odaberi one koje su tvom psu ugodne. Druga stvar koja ti treba su poslastice – nagradice, koje možeš kupiti u bilo kojoj specijaliziranoj trgovini.

Trajanje treninga

Najbolje bi bilo da trenirate dva do tri puta dnevno, a sam trening neka traje od 10 do 15 minuta. To je jako važno za štence, pošto oni ne mogu dugo držati pažnju. S druge strane, duži treninzi mogu odraslim psima postati dosadni. Započnite s učenjem osnovnih naredbi, jednu po treningu.

Cijeli vodič za neznalice potraži na linku.

Podijeli

Dižeš gore ili spuštaš dolje?

100 bodova

Životinja koja je napravila kviz: Slavica.

proljev kod štenaca

Proljev kod štenaca – kako pomoći ljubimcu

policija

Policija će pomoću DNA baze loviti kradljivce peseka